Partners

IBM Blockchain

IBM levert expertise over digitale netwerken op basis van blockchain, zoals identiteitsbeheer voor consumenten, mondiale gedigitaliseerde handels- en toeleveringsketens, de herkomst en veiligheid van voedsel, markten voor duurzame energie, financiële markten en de terugdringing van fraude.

Samen met IBM voorziet Blockchain Oracles in een totaaloplossing, van hosting tot development en implementatie.

VMware Blockchain

VMware Blockchain is een veilige, schaalbare en energiezuinige blockchain-service met ondersteuning voor toonaangevende uitvoeringsomgevingen zoals EVM en DAML

Blockchain Oracles maakt samen met VMware  implementaties mogelijk in toonaangevende openbare clouds, uw eigen VMware-gebaseerde private cloud en in hybride opstellingen.

 

Microsoft Blockchain

Blockchain Oracles is als business unit van ConsultingExperts Microsoft Gold Partner. Hierdoor is Blockchain Oracles uw aangewezen partner voor de Azure Blockchain-service van Microsoft. Hiermee kunt u volledig beheerde netwerken voor consortiumblockchains bouwen en u richten op app-ontwikkeling.

AWS Blockchain

Heeft u interesse om uw Blockchain omgeving te hosten bij AWS?

Blockchain Oracles is als partner van Amazon Web Services (AWS) uw trusted advisor als het gaat om de verschillende AWS Blockchain oplossingen.